Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Bijscholing

Dag van de Atletiek

Dag van de Atletiek

Op zaterdag 18 maart 2017 is Papendal dé plek voor alle bestuurders, juryleden en atletiektrainers om te leren en ideeën op te doen tijdens de 13e Dag van de Atletiek. Het thema Wij zijn Atletiek! blijft overeind. Kijk naar de EK Atletiek van afgelopen juli, Rio; de (mee) beleving, het enthousiasme, iedereen vindt er "iets" van. Maar ook de competitie, de nationale en regionale evenementen: Atletiek leeft!
 
De bestuurdersbijeenkomst begint om 12.00 uur met een plenaire start van Mariken Leurs, plv directeur Sport Ministerie van VWS, over bestuurlijke vernieuwing. Vervolgens laat je je tijdens een lekkere, gezonde lunch inspireren door de succesverhalen van diverse verenigingen. In 3 rondes van 35 minuten probeer je samen met je tafelgenoten het beste uit de verhalen 'boven tafel' te halen. Wissel ervaringen en ideeën uit, doe zoveel mogelijk inspiratie op en breid je netwerk uit.
 
Na de lunch volg je een workshop naar keuze. Vier interessante onderwerpen die direct toepasbaar zijn bij jouw vereniging. Welke kennis neem jij mee terug naar je club? Let op:  VOL = VOL, dus hoe eerder je je inschrijft, hoe meer keuze!

Inschrijven
Gebruik bij inschrijving het registratie-/lidnummer van de AtletiekUnie en de vier cijfers van je postcode en klik op de oranje button 'mijn gegevens'. Op deze manier wordt er een controle op lidgegevens uitgevoerd en wordt de ledenkorting automatisch verrekend.
 
Optionele uitbreiding bestuurdersprogramma
Ben jij ook benieuwd naar het verhaal van Toon Gerbrands? Stap dan samen met de trainers van jouw vereniging in de auto en volg samen het plenaire gedeelte van het trainersprogramma! Toon neemt de trainers en juryleden mee in de toekomst, hoe ziet de sporter van de 21e eeuw er uit en welke kansen biedt dit voor jou als trainer en vereniging? Daarna heb jij tijd voor een kop koffie en een praatje met de andere aanwezige bestuurders. Om 12.00 uur begint vervolgens het bestuurdersprogramma.

De aanvullende kosten voor dit vrijblijvende programmaonderdeel zijn € 19,50 per persoon inclusief koffie/thee en lekkernijen. Let op: dit onderdeel kun je alleen boeken als je ook ingeschreven staat voor het bestuurdersprogramma. 
 
Kortom, een dag boordevol atletiekbeleving! Sprint nu naar de website voor het programma en schrijf je vanaf vrijdag 13 januari a.s. direct in voor jouw favoriete workshop!
Uiteraard zijn overige verenigingsfunctionarissen ook van harte welkom!
 
Graag tot ziens op zaterdag 18 maart 2017 #OpPapendal!

Meer informatie

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!

Agenda

Algemene Ledenvergadering Hardlooptrainers Nederland woensdag 21 april 2021

ALV Hardlooptrainers Nederland

21/04/2021

Online
ALV
Lees meer