Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Bijscholing

Algemene ledenvergadering op 24 juni

Algemene ledenvergadering op 24 juni

De Algemene ledenvergadering wordt op 24 juni in brasserie pub De Smidse in Voorthuizen gehouden. Het bestuur nodigt je van harte uit om hierbij aanwezig te zijn.

Het programma begint vrijdagavond om 19.00 uur met een introductie van de eigenaar van De Smidse, Robin Kinsbergen. Hij volbracht succesvol de de Tor Des Geants, de zwaarste Endurance Ultra Mountain Race ter wereld op het gebied van Trailrunning. Een wedstrijd over 330 kilmeter, met start en finish in het Italiaanse Courmayeur, aan de voet van de Mont Blanc. Hij neemt ons even mee terug naar de smalle bergpaadjes waarover hij zich dagenlang voortsleepte.

Op de agenda van de ALV staan een aantal belangrijke punten. Zo heeft penningmeester Henny Meijvis te kennen gegeven op de eerstvolgende ALV terug te treden als bestuurder van Hardlooptrainers Nederland. Het bestuur is actief op zoek naar iemand die zijn taken zal gaan overnemen.

Verder heeft bestuur de intentie om intensiever te gaan samenwerken met de Atletiekunie en ook als vereniging aan te sluiten bij de Atletiekunie. Daartoe moet een statutenwijziging worden doorgevoerd die op de algemene ledenvergadering aan de leden wordt voorgelegd.

Het programma voor deze dag is als volgt.

18.30Ontvangst in De Smidse met koffie en thee
19.00 Robin en zijn Tor des Geants
19.30Opening ALV door voorzitter Theo van Maanen
21:00Borrel

Aanmelding voor de Algemene Ledenvergadering via bestuur@hardlooptrainers.nl.

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!

Agenda

Algemene Ledenvergadering Hardlooptrainers Nederland woensdag 21 april 2021

ALV Hardlooptrainers Nederland

21/04/2021

Online
ALV
Lees meer