Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Bijscholing

Hardloop- en fietsbeurs. Kom jij ook en verdien je 3 punten?

Hardloop- en fietsbeurs. Kom jij ook en verdien je 3 punten?

5 februari 2018 - Op vrijdag 16 februari 2018 is de hardloop- en fietsbeurs in Nijmegen. In het karakteristieke Honig complex worden ook workshops, presentaties en trainingen aangeboden over hardlopen en wielrennen.

Volg onder meer een Together We Run training van de Girls on the move, of leer de inside tricks van Joppe van Stiphout (eigenaar Stipbike) of van Laura Turpijn (eigenaar LTsports) over het onderhoud aan je wielrenfiets of mountainbike.

Van Stride lab tot voeding

Saucony zal in samenwerking met top marathonloper Gert Jan Wassink uitpakken met een groot Stride lab. Als hardloper wordt je vanuit alle mogelijke hoeken geanalyseerd. Werk erna met Gert Jan aan je hardlooptechniek en verbeter zo je prestatie en voorkom blessures. Blackroll helpt je herstellen na een training en fysiotherapeut van de Nederlandse atletiekploeg Luc Schout praat je bij over hardloopblessures. Ga er actief mee aan de slag bij de workshop core stability of yoga voor hardlopers en wielrenners. Diëtist Marije Schreurs praat je bij over sport en voeding.

Voor wie

Hardlopers, hardlooptrainers en -coaches, fietsers, fietstrainers en -coaches.

Trainerspunten verdienen

Trainers en coaches met een AU-licentie kunnen 3 punten verdienen als ze 3 workshops volgen (kosten hiervoor zijn € 10,-).

Je kunt je inschrijven op de workshops via dit inschrijfformulier.


Meer info over de beurs en de workshops.

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!

Agenda

Algemene Ledenvergadering Hardlooptrainers Nederland woensdag 21 april 2021

ALV Hardlooptrainers Nederland

21/04/2021

Online
ALV
Lees meer