Laatste nieuws

vereniging

41 sporters naar Paralympische Talentendag

15 oktober 2018 - Op Sportcentrum Papendal is zondag 14 oktober 2018 voor de tiende keer de Paralympische Talentdag gehouden. Eénenveertig talenten met een motorische of visuele beperking waren aanwezig om in verschillende sportrondes aan de aanwezige bondscoaches te laten zien wat ze konden.

coaching

Coachen op hartslagzone 2

15 oktober 2018 - Laten we het coachen eens op een eenvoudig niveau insteken. Je rol als trainer en coach als het gaat om hartslagzone 2 is goud waard. We duiken er in en wie weet kun je na dit artikel nog beter je hardlopers aansturen op de vele rustige kilometers.

Bijscholing: Opleiding Kidsrunning trainer

10 oktober 2018 - Inschrijving weer geopend!
Zie jij het als ook als een uitdaging om jonge mensen te inspireren en te motiveren beter te leren hardlopen en tegelijkertijd ze te prikkelen om meer te gaan bewegen?

Tips & Tricks

Basisstappen in coaching

5 oktober 2018 - Het is nog niet zo makkelijk. Je mag als coach nieuwe hardlopers enthousiast krijgen om te bewegen en dat ook nog meerdere keren per week. Plus je wil dat die hardloper het hardloopvirus te pakken krijgt. Stap daarom terug vanuit de technische trainingsleer naar basistappen die je maakt als hardlooptrainer.

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Klik snel hier