Je skills verbeteren op Ledendag Hardlooptrainers Nederland 15 september 2023

20 juni 2023

Met veel plezier presenteren we onze Ledendag Hardlooptrainers Nederland 2023. Het wordt een topdag met 4 clinics om je skills in de breedte te versterken. Met een gezellig avondprogramma inclusief een serieus vraaggesprek over wat trainers bezighoudt bij het afsluitende TrainerscafŽ. Ben jij erbij op vrijdagmiddag en -avond 15 september? Leden mogen voor de vriendenprijs van 25 euro meedoen.

Schrijf je nu direct in of word lid van Hardlooptrainers Nederland en profiteer van het inschrijfvoordeel.

4 x clinic bij Middelpunt van Nederland

Op bijna de meest centrale plaats in Nederland houdt Hardlooptrainers Nederland zijn Ledendag 2023, in Lunteren. De locatie staat ook bekend als ‘Het middelpunt van Nederland’. Als organisatie zien we dat trainers veel kwaliteiten in huis willen hebben en dat versterken we op deze dag. Je krijgt 4 clinics, van de ervaren trainers Frank Thüss, Derk Elemans, Alex Gijsbers en Ronald Smidts.

Buffet, netwerken & Trainerscafé

Na het middagprogramma met de 4 clinics komt er een buffet. Na het buffet is er een avondprogramma, het Trainerscafé met een nu nog geheime gast aan tafel. Met een gespreksleider en de tafelgasten en de aanwezige trainers gaan we in op wat leeft bij de trainers. Trainers houden van oplossingen. Wie weet komen daar pareltjes uit die je tot nieuwe inzichten brengen.

Tijdlijn Ledendag Hardlooptrainers Nederland 2023

13.15 Ontvangst.
Registratie, badges of naamsticker ophalen. En natuurlijk even kennismaken en netwerken. Daarna ga je aan de slag met de 4 clinics.
13.45 Start 1ste clinic
14.45 Start 2de clinic
15.45 Start 3de clinic
16.45 Start 4de clinic
17.45 Einde van de clinics
17.30 Buffet
19.00  Avondprogramma Trainerscafé

Avondprogramma Trainerscafé

Onder leiding van een gespreksleider gaan we het gesprek aan tussen tafelgasten en publiek. Wat leeft er bij trainers? Wat willen trainers toepassen en hoe doe je dat? Het tafelgesprek met trainers aan tafel en het publiek is op anderhalf uur ingeschat maar het kan variëren.

De clinics

De clinics worden gegeven door ervaren trainers Derk Elemans (concentrisch en excentrisch bewegen), Frank Thüss (succes in de training met didactiek), Ronald Smidts (geheimen in trainingen voor de jeugd) en Alex Gijsbers (skills in trainen trailrunning).

Frank, Ronald en Alex geven ook opleidingen in deze onderwerpen voor Hardlooptrainers Nederland. De clinics gaan in op onderdelen en highlights maar vervangen uiteraard niet de complete opleidingen. Je leert skills die je in de breedte versterken, over beter trainen, didactiek, trainen met jeugd en skills voor het trainen in trailrunning.

Locatie

Hotel ‘Restaurant de Goudsberg’ en omgeving voor de clinics.

Adres:
Restaurant de Goudsberg
Hessenweg 65
6741 JP Lunteren

De locatie is vooral geschikt om per auto te bereiken. Ben je met het openbaar vervoer? Reis naar station Lunteren, bel de organisatie en een aantal keren rijdt Hardlooptrainers Nederland tussen het station en de locatie van de ledendag. Of pak een duurzame OV-fiets, het is slechts ongeveer 7 minuten fietsen (2,8 km).

Prijs voor leden is slechts 25 euro

De Ledendag Hardlooptrainers Nederland 2023 kost voor leden slechts 25 euro. De prijs voor niet-leden is 150 euro. Of je wordt lid van Hardlooptrainers Nederland vóór 1 september 2023 plus het bedrag van 25 euro voor de ledendag. Zo word je lid van Hardlooptrainers Nederland.

Ja, ik doe mee

Met de Atletiekunie is er overleg of de bezoekende trainers punten ontvangen voor hun trainerslicentie en hoeveel dat er zijn.

Deel dit artikel