Bestuur

Theo van Maanen
Theo van Maanen

Voorzitter

We vinden het, als Hardlooptrainers Nederland, belangrijk dat er kwalitatief goede opleidingen zijn, bijvoorbeeld op het gebied van trailrunning. Ik ben blij dat we als vereniging onze leden verder kunnen helpen bij hun ontwikkeling.

Kristian Peeters
Kristian Peeters

Penningmeester

Kristian zorgt ervoor dat de kosten en opbrengsten niet te ver uiteen gaan lopen. Bijscholingen mogen ons als vereniging onder aan de streep wat kosten, want we zijn ervan overtuigd dat we daar in een behoefte van onze leden voorzien.

Alan van Hoey
Alan van Hoey

Secretaris

Alan is als bestuurslid onder andere betrokken bij de grote lijnen van het magazine Proloop. Daarnaast is hij contactpersoon voor algemene vragen en alle vragen over onze aansprakelijkheidsverzekering speciaal voor leden van Hardlooptrainers Nederland.

Antoinette van het Hul-Derksen
Antoinette van het Hul-Derksen

Opleidingen

Antoinette coördineert de opleidingen en cursus en daarnaast de ontwikkeling van mogelijk nieuwe opleidingen en/of cursussen. Ook is zij de contentspecialist van de opleidingenwebsite.

Harry Kuilaars
Harry Kuilaars

Cido

Harry houdt zich vooral bezig met de beveiliging van de website en vraagstukken omtrent de AVG. Naast zijn rol als Chief Information Officer kun je Harry tijdens de opleidingen ook als (hobby)fotograaf aantreffen met een camera in zijn hand.

Ereleden van Hardlooptrainers Nederland

  • Cees Koppelaar (oprichter en voormalig voorzitter, overleden op 26 april 2021)
  • Norbert Groenewegen (voormalig penningmeester)
  • Betty Hofmeijer (voormalig bestuurslid communicatie)
  • Bob Boverman (oprichter en voormalig voorzitter, overleden op 7 mei 2018)
  • Henny Meijvis (voormalig penningmeester)