Hardlopen.nl voor bedrijven zoekt hardlooptrainers

29 juni 2023
BSR Agency 

De Atletiekunie heeft via Hardlopen.nl afgelopen jaar een aparte tak opgericht voor bedrijven. Tom Froon van de Atletiekunie meldt dat het aantal deelnemende bedrijven groeit. Tom is via Hardlooptrainers Nederland op zoek naar nieuwe trainers voor dit business platform. Iets voor jou?

Het aantal deelnemers via ‘Hardlopen.nl voor bedrijven’ groeit door. Onder meer meldden zich onlangs nieuwe groepen in de regio Noord-Holland die willen trainen voor de Dam tot Damloop. Het bedrijfsplatform is in heel Nederland actief. De voorgestelde trainingen zijn gevarieerd en worden afgestemd op de wensen van de bedrijven. Deze variëren van specifieke looptrainingen tot trainingen met veel oefeningen. Froon: “We bieden series van looptrainingen aan met leuke oefenvormen eventueel aangevuld wat lichte krachttraining en bootcamp.” Froon en zijn team bij de Atletiekunie zorgen voor de afstemming met de bedrijven. Er is een duidelijke filosofie. “De Atletiekunie en de clubs staan uiteraard voor een leven lang genieten van atletiek- en loopsport en verantwoord bewegen. Dat is precies ook wat we richting bedrijven willen brengen. Voor de bedrijven zoeken we leuke, ervaren en bedreven trainers. Het liefst trainers met een Atletiekunie licentie.”

Nieuwe leden?

De verwachting is dat de groei doorzet in het komende jaar. Naast extra inkomsten en plezier wordt gewezen op nog een extra reden om deze trainingen te geven. “Het is voor clubs en loopgroepen een kans om nieuwe mensen aan zich te binden op langere termijn.”

Heb je interesse? Neem contact op met Tom Froon. Zijn mailadres is tom.froon@atletiekunie.nl

Deel dit artikel