Ledendag Hardlooptrainers Nederland 2024 - beat friday 13

31 mei 2024

Hardlooptrainers Nederland nodigt de leden uit voor een inspirerende Ledendag op vrijdag 13 september 2024. Met vier interactieve clinics, heerlijk buffet en uitstekende netwerkmogelijkheden! Verrijk je trainerskennis met vier dynamische clinics, geleid door bekende trainers uit de hardloopwereld.

De trainers die de clinics geven zijn:

  • Alex Gijsbers
  • Frank Thüss
  • Petra Kerkhove
  • Ronald Valkenburg

Na de sessies kun je genieten van een heerlijk buffet. Pak die kans om collega-trainers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. De avond biedt een perfecte gelegenheid om je professionele netwerk uit te breiden en waardevolle inzichten te delen die jouw trainingen naar een hoger niveau tillen.

Mis deze kans niet om deel uit te maken van een community die zich inzet voor de voortdurende verbetering en professionalisering van hardlooptrainers. We zien ernaar uit, kom je ook?

Ook als niet-lid van Hardlooptrainers Nederland ben je welkom, maar je betaalt een hoger tarief. Als je alsnog lid wordt van Hardlooptrainers Nederland kun je tegen het ledentarief de Ledendag 2024 bezoeken.

Locatie

Restaurant de Goudsberg
Hessenweg 65
6741 JP Lunteren

De Goudsberg is de locatie voor de ontvangst en het buffet. De clinics zijn buiten rondom het bekende 'Middelpunt van Nederland'. Deze prachtige natuur biedt een uitstekende omgeving voor deze interactieve clinics op het gebied van trail, mobiliteit, looptechniek en technologie voor hardlopen.

Programma

13.00 Ontvangst
Registratie, naamsticker ophalen. Kennismaken en netwerken. Nieuws van Hardlooptrainers Nederland. Presentatie van de dag. Daarna ga je aan de slag met de 4 clinics.
13.45 Start 1ste clinic
14.45 Start 2de clinic
15.45 Start 3de clinic
16.45 Start 4de clinic
17.45 Einde van de clinics
17.30 Buffet

Tarief

  • Tarief voor leden Ledendag Hardlooptrainers Nederland 50,00 euro
  • Tarief voor niet-leden Hardlooptreiners Nederland 175,00 euro

(Tip voor niet-leden. Word vóór 1 september lid van Hardlooptrainers Nederland en je mag tegen het ledentarief naar de Ledendag.)

Ja, ik schrijf me in.

Deel dit artikel