Vernieuwde website Hardlooptrainers Nederland live

29 april 2021

Na goedkeuring van het ontwerp en de navigatie tijdens de Algemene Ledenvergadering Hardlooptrainers Nederland van de vernieuwde website ging deze op 23 april live. De grote verbetering is een login voor leden voor de waardevolle informatie en de verenigingszaken. Leden ontvangen binnenkort een extra e-mailing hoe de login kan worden aangemaakt.

De grootste innovatie is de invoering van een login. Artikelen, nieuwsberichten en verenigingszaken kunnen nu ‘zichtbaar voor iedereen’ worden gezet of ‘zichtbaar voor de leden’. Het bestuur en de aanwezige leden bij de ALV zagen meteen veel kansen om bijzondere series en onderwerpen achter het slotje voor de leden te plaatsen.

De login is de grootste verandering maar feitelijk is de hele website onder handen genomen. Het leidde tot een nieuwe ontwikkeling van de navigatie met een extra laag bij de verenigingszaken. Door het invoeren van tags zijn dossiers mogelijk en kan een lezer makkelijker op onderwerpen zoeken en doorzoeken. De site is live en ondertussen wordt gewerkt aan nog heel veel verbeteringen. Zo worden alle ProLoop magazines van de afgelopen vijf jaar toegevoegd.

Vandaag 29 april ontvangen de Hardlooptrainers Nederland leden een e-mailing hoe zijn de login kunnen aanmaken. Dan kun je overal bij!

Innovatie website Hardlooptrainers Nederland

De redactie werkt op dit moment aan 3 grote series. Ook deze series worden vrijwel uitsluitend getoond aan de leden. Dit zijn de series die worden ontwikkeld:

  1. De 25 KM contest, met inhoud en schema voor het trainen van 25 km per week. Deze serie duurt 10 weken. 
  2. De Coopertest is weer terug. Eén keer per twee weken maken we een nieuw schema, met uitleg en deze loopt door tot zeker eind 2021.
  3. Tot slot wordt een serie gemaakt over loopbeweging en analyse.
Deel dit artikel