Online bijeenkomst met Maarten Faas ‘Hoe word ik een goede hardlooptrainer'

24 mei 2021

Alle leden van Hardlooptrainers Nederland kregen gratis het e-boek cadeau ‘Hoe word ik een goede hardlooptrainer’. Op 3 juni presenteert Maarten Faas kort zijn boek en gaan we in gesprek over zijn aanpak.

De bijeenkomst is voor leden van Hardlooptrainers Nederland. Aanmelden is verplicht. Ben je nog geen lid van Hardlooptrainers Nederland? Kom erbij en je kan ook meedoen aan deze boeiende bijeenkomst.

Aanmelden

3 juni 2021 20:00 - 21:00 uur Online

Dit evenement is alleen voor leden van Hardlooptrainers Nederland. Als je nog niet bent ingelogd wordt je automatisch gevraagd om dit alsnog te doen. Daarna word je aanmelding meteen via een e-mail bevestigd en staat het event in jouw account ook geregistreerd. Ben je al ingelogd dan kun je meteen aanmelden en ontvang je een bevestiging via e-mail.

Over het boek ‘Hoe word ik een goede hardlooptrainer’

Hardlopen is een populaire sport, 1,8 miljoen Nederlanders lopen elke week wel een rondje. Looptrainers zijn hard nodig om deze sporters en groepen te begeleiden. Een looptrainer moet verstand hebben van trainingsleer en looptechniek. Maar het belangrijkste is dat een trainer een hele goede (op)leider en leraar is. Een training geven is lesgeven. Een trainer wil een hardloper of een loopgroep ‘iets’ leren. Hoe doe je dat?

In het onderwijs noemen we dat didactiek. Didactiek is de wetenschap die zich bezighoudt met de vraag hoe je het beste les kunt geven. Dit boekje geeft didactische richtlijnen hoe je een goede looptraining geeft. Veel trainers en trainers in opleiding kunnen zich verbeteren op vaardigheden van les- en instructiegeven, goed organiseren en positief begeleiden.

Deel dit artikel