Gratis startbewijs N70 trail voor inschrijvingen Opleiding TrailRunningTrainer-basis

29 juli 2021
Gratis startbewijs N70 Trail bij inschrijving Opleiding TrailRunningTrainer-basis. De N70 Trail is op zondag 5 september.

Overweeg je om mee te doen met de Opleiding TrailRunningTrainer-basis? Dan heb je voor deze editie een mooi voordeel. De organisatie van de N70 Trail bij Nijmegen stelt voor iedere deelnemer van de opleiding een gratis startbewijs beschikbaar.

De N70 Trail vindt plaats op zondag 5 september bij Nijmegen. De lijfkreet van het evenement is 'Welkom to the Dutch mountains'. Dat klinkt wat overdreven maar het is zeker de trail in Nederland met de steilste hellingen.

Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 7, 14, 28 en 42 kilometer. De organisatie noemt de laatste afstand "de zwaarste marathon van Nederland". Per uitgezette ronde van 14 km worden liefst 500 hoogtemeters bedwongen.

Wil je een indruk van het parcours, bekijk dan deze video:

Inschrijven voor 4 september 2021

De Opleiding TrailRunningTrainer-basis duurt 3 dagen, en deze dagen zijn in oktober en november 2021. Om alvast de inschrijfers de sfeer van een pittige trail te laten ervaren, wordt het gratis startbewijs voor de N70 Trail beschikbaar gesteld. De inschrijving voor de N70 Trail en voor de Opleiding TrailRunningTrainer-basis moet vóór 4 september 2021 gedaan zijn. Uiteraard moet je ook voldoen aan de eisen voor de deelname aan de Opleiding TrailRunningTrainer-basis.

Meer informatie over de N70 Trail.

Deel dit artikel