Looptrainersdag 2021 weer live in Papendal

24 september 2021

Je kunt je weer fysiek aanwezig zijn bij de Looptrainersdag. De trainingsdag voor alle hardlooptrainers van Nederland vindt dit jaar plaats op zaterdag 6 november 2021 (25e editie).

102 workshops

De Atletiekunie heeft 47 enthousiaste experts bereid gevonden om hun kennis en inzicht te delen met de deelnemers. Belastbaarheid en herstel, blessurepreventie, voeding, mindset, kracht, trainingsopbouw, alles komt aan bod in een totaal van maar liefst 102 workshops.

3 sessies kiezen

De deelnemers maken zelf een keuze uit drie sessies met onderwerpen waarin ze zich willen ontwikkelen. In het aanbod is ook rekening gehouden met de verschillende niveaus van de trainers.

De workshops zijn praktisch van opzet zodat het geleerde direct toepasbaar is op de eigen trainingsgroep. En dat is ook meteen het thema van de Looptrainersdag: met "sterke", goed opgeleide trainers, creëer je "sterke", toekomstbestendige clubs.

Loopsportmarkt

Tussen de workshops door of tijdens een workshopronde is er tijd voor een bezoek aan het Loopsportplein. Standhouders bieden hier hardloopgerelateerde gadgets aan, kleding en nog veel meer. Deelnemers kunnen zich uitgebreid laten informeren en adviseren én hun voordeel doen met de speciale Looptrainersdagaanbiedingen. Er heerst ieder jaar weer een gezellig sfeertje op het plein met een mix van shoppende trainers en mensen die onder het genot van een kop koffie gezellig bijpraten met collega-looptrainers.

Alle informatie over het evenement en de inschrijving vind je op Looptrainersdag.nl

Deel dit artikel