Bewust Hardlopen en Inspiratiedag voor trainers

03 maart 2022

REactive biedt twee nieuwe bijscholingen aan in de maanden maart en april. Het gaat om de opleiding Bewust Hardlopen en de Inspiratiedag voor hardlooptrainers.

5 Maart start trainersopleiding Bewust Hardlopen in Haaksbergen

Deze vijfdaagse opleiding van REactive geeft nieuwe inzichten en praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Hiermee kan bij de trainingen beter gedifferentieerd worden naar de individuele loopstijl en belastbaarheid. Het loopplezier wordt vergroot en het aantal blessures reduceert. Cursusdata dit voorjaar bij AV Haaksbergen: 5, 19 en 26 maart, 23 april en 21 mei.

Het levert 8 licentiepunten op niveau 3 voor de opleiding (waarvan 2 voor stage). Zie: bewusthardlopen.nl.

10 April Inspiratiedag voor hardlooptrainers

De vierde editie van de Inspiratiedag voor hardlooptrainers door REactive vindt plaats op 10 april 2022. Het wordt weer een dag vol kennis en creativiteit voor de hardlooptrainerspraktijk. Er wordt gestart met een plenaire sessie, gevolgd door drie rondes workshops die worden gegeven door experts in hun vakgebied aan groepen van maximaal 20 deelnemers. Na de lunch is er een speed-update, waarbij plenair over vier onderwerpen een update van circa 5 minuten wordt gegeven. Het levert 4 licentiepunten op niveau 3. Zie: bewusthardlopen.nl

Deel dit artikel