Start to Run uitgebreid met MOMS

03 juni 2022

De populaire startcursus voor het hardlopen Yakult Start to Run wordt uitgebreid met een variant die speciaal gericht is op moeders.

De Atletiekunie, organisator van Start to Run over de nieuwe versie: "Hardlopen hoef je niet te leren. Toch? Niets is minder waar en zeker na een zwangerschap. Het is spannend om weer te gaan bewegen en wanneer ben je daar eigenlijk klaar voor? Voor alle kersverse moeders die het hardlopen (opnieuw) willen ontdekken, komen we met een vernieuwde editie: Yakult Start to Run MOMS. Samen met Yakult helpen wij moeders met hun eerste stappen na de zwangerschap."

Waarschijnlijk heeft de Atletiekunie goed gekeken naar het gevestigde 'Mom in balance'. Yakult Start to Run MOMS is er voor iedere moeder en lijkt sterk op de bekende Start to Run. Het gaat niet alleen in op de sportieve kant.

6 weken

De cursus Yakult Start to Run MOMS helpt moeders met de eerste stappen na een zwangerschap. Met deze specifieke hardloopcursus leren zij van een professionele trainer op een verantwoorde manier (opnieuw) hardlopen. De cursus duurt zes weken en is speciaal voor vrouwen die uit een zwangerschap komen en graag weer willen opbouwen. Het programma bouwt op een verantwoorde en rustige manier op en er worden specifieke accenten gelegd die belangrijk zijn om het hardlopen na een zwangerschap weer op te pakken. 

De eerste stappen na een zwangerschap. Trainers gaan in op de volgende onderwerpen

# Verantwoord opbouwen na een zwangerschap
# Tijd voor jezelf én tijd met andere moeders
# In zes weken de eerste hardloopstappen zetten

Half juni gaat Yakult Start to Run MOMS van start in de volgende elf steden in Nederland:

Yakult Start to Run MOMS Enschede
Yakult Start to Run MOMS Tilburg
Yakult Start to Run MOMS Hilvarenbeek
Yakult Start to Run MOMS Utrecht
Yakult Start to Run MOMS Groningen
Yakult Start to Run MOMS Amsterdam
Yakult Start to Run MOMS Alkmaar
Yakult Start to Run MOMS ‘s Hertogenbosch
Yakult Start to Run MOMS Rotterdam
Yakult Start to Run MOMS Arnhem
Yakult Start to Run MOMS Weert

Deel dit artikel