Opleidingen voor najaar 2022

18 augustus 2022
Trainer Ronald Valkenburg (l) in actie.

Ronald Valkenberg en Elma Sandee (REactive) bieden weer opleidingen aan voor hardlooptrainers voor het najaar van 2022. Zowel voor ervaren als startende trainers. Overweeg je skills als trailruntrainer te vergroten, ga dan voor de opleiding van Hardlooptrainers Nederland en die start eind oktober

Voor het najaar biedt REactive weer interessante opleidingen voor trainers. Op het programma staan:

  • 18 september en 6 november: workshop Creativiteit
  • 16 oktober: Themagerichte looptechniek

Meer informatie over 18 september, 6 november en 16 oktober vind je op deze REactive webbapgina.

4 september is de startdag de 5 daagse opleiding Trainer Bewust Hardlopen (+ 11 sept, 2, 9 en 23 oktober). Eventuele vooropleidingsdagen zijn op: 25 augustus en 1 september 2022.

De trainersopleiding Bewust Hardlopen geeft nieuwe inzichten en praktische oefeningen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Hiermee kan bij de trainingen beter gedifferentieerd worden naar de individuele loopstijl en belastbaarheid.

Naar de trail

Wil je de trails gebruiken als trainer om je didactische kwaliteiten te verhogen, schrijf je dan in voor de opleiding TrailRunningTrainer–basis, afgekort TRT1, van Hardlooptrainers Nederland. Let op: er zijn maximaal 10 plaatsen om ervoor te zorgen dat iedere trainer veel aandacht krijgt. Deze opleiding is gecertificeerd door de Atletiekunie en je krijgt er 8 punten voor. De opleiding gaat definitief door vanaf 6 deelnemers. Je hebt voor deze opleiding nodig minimaal Basis Looptrainer niveau 3 of vergelijkbaar.

Lesdata

  • Zaterdag 29 oktober 2022
  • Zaterdag 12 november 2022
  • Zaterdag 19 november 2022 (examendag)

Locatie

Onze standaardlocatie van de opleiding TRT1 is in Velp (GLD). Controleer via het Opleidingsportaal TRT1 waar jouw cursus precies plaats zal vinden. Het kan voorkomen dat we moeten uitwijken van onze standaardlocatie en gebruik zullen maken van een andere locatie in Velp.

Kosten

  • Regulier: € 575,-
  • Lid Atletiekunie: € 525,-
  • Lid Hardlooptrainers Nederland: € 475,- (€ 100 voordeel ten opzicht van het niet-lid tarief. Het lidmaatschap bedraagt in 2022 slechts € 75,-)
Deel dit artikel