Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Bijscholing

Trainingsleer 2.0

Trainingsleer 2.0

De cursus Trainingsleer 2.0 gaat over vernieuwde en vernieuwende inzichten ter aanvulling op de “klassieke” trainingsleer. De trainingsleer is immers bij uitstek vakgebied van trainers en coaches. Toch werken we in de praktijk vaak vanuit verouderde modellen en inzichten. Daar waar de wetenschap zich in een hoog tempo ontwikkelt, zo zou dat in de trainingsleer ook moeten gaan. Genetica en de neurowetenschap hebben grote sprongen voorwaarts gemaakt. Deze kennis dringt echter maar beperkt door in de trainingsleer.

Tijdens deze cursus leer je het hoe en waarom van de nieuwe pijlers van de trainingsleer, nieuwe inzichten in het zoeken en trainen van talenten, het “echte” optimaliseren van de dagelijkse trainingspraktijk opgeluisterd met voorbeelden uit de praktijk van de sport. Hoe ver kunnen we gaan met individualisering en actualisering? En wat zijn de resultaten?

Henk Kraaijenhof neemt je in deze cursus mee op zijn speurtocht naar de grenzen van het menselijk prestatievermogen op het sportveld, met als uitgangspunt de praktische toepassingen van hoogwaardige informatie.

De cursus zal op 15 en 22 maart 2016 in Nieuwegein plaatsvinden. Tijden: 18.30 – 21.30 uur.

Meer informatie en inschrijven op: www.NLCoach.nl

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!

Agenda

Algemene Ledenvergadering Hardlooptrainers Nederland woensdag 21 april 2021

ALV Hardlooptrainers Nederland

21/04/2021

Online
ALV
Lees meer