Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Bijscholing

21e Looptrainersdag / 5 november 2016 Sportcentrum Papendal

21e Looptrainersdag / 5 november 2016 Sportcentrum Papendal

De Looptrainersdag is een jaarlijkse kennis-, en ontmoetingsdag voor looptrainers, assistent- looptrainers, Milatrainers, trainerscoördinatoren, docenten en bestuurlijk verenigingskader.

Op zaterdag 5 november 2016 vindt de 21e Looptrainersdag plaats #OpPapendal.

De Looptrainersdag is een jaarlijkse kennis-, en ontmoetingsdag voor looptrainers, assistent- looptrainers, Milatrainers, trainerscoördinatoren, docenten en bestuurlijk verenigingskader. Deelnemers verkrijgen via een ruim aanbod aan workshops actuele informatie over loopsport gerichte onderwerpen en activiteiten.

De populariteit van de Looptrainersdag blijft ongekend groot. De afgelopen jaren waren de ruim 1.000 beschikbare plaatsen binnen twee weken volgeboekt. Dit jaar is er plaats voor maximaal 1.100 deelnemers.

Nieuw in 2016
Nieuw dit jaar is de bijeenkomst voor bestuurders met portefeuille loopsport en loopsportcoördinatoren van loopverenigingen en loopgroepen. Er wordt een speciaal programma voor deze doelgroep samengesteld.

Sportcentrum Papendal
De inspirerende omgeving van Sportcentrum Papendal past uitstekend bij de Looptrainersdag. Het terrein van Papendal is sinds het begin van de jaren 70 een toptrainingslocatie. Ruim 300 topsporters maken dagelijks gebruik van de faciliteiten. Voel de energie!

Uitnodiging voor de Loopsport Expo

De Loopsport Expo vormt ieder jaar een belangrijk onderdeel van de Looptrainersdag. Partners, aanverwante organisaties en bedrijven kunnen hun hardloopactiviteiten en -producten demonstreren en aanbieden aan 1.100 looptrainers. Daarom nodigen we je of jouw organisatie (wederom) graag uit voor deelname aan deze Loopsport Expo. Het indirecte bereik is, gezien hun achterban, nog vele malen groter. Trainers zijn tenslotte ‘onze’ ambassadeurs van de loopsport in Nederland.

Download de Flyer Loopsport Expo 2016
Antwoordformulier Loopsport Expo 2016

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!