Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Bijscholing

Inspiratiedag voor hardlooptrainers 25 maart 2018

Inspiratiedag voor hardlooptrainers 25 maart 2018

23 januari 2018 - Beleef op zondag 25 maart 2018 de laatste trends tijdens de Inspiratiedag voor hardlooptrainers in IJsselstein. Je kunt 3 van de 12 workshops kiezen, van functionele krachttraining, creatieve oefenvormen tot yoga en de laatste inzichten op voedingsgebied. De dag is ook uitstekend geschikt voor trainers uit andere takken van sport.

Locatie: De Oever en sportpark IJsseloever

De locatie is de moderne sporthal De Oever plus het omliggende sportpark IJsseloever. De workshops worden gegeven door experts in hun vakgebied. Trainers met een licentie van de Atletiekunie krijgen bij deelname 4 licentiepunten op niveau 3. De organisatie is in handen van REactive leefstijl- en hardloopcentrum samen met Patrick Aris die 10 jaar de Looptrainersdag van de Atletiekunie heeft georganiseerd.

Voor meer informatie over de workshops en inschrijven klik hier.

Korting voor leden Hardlooptrainers Nederland

De kosten voor deelname aan deze Inspiratiedag voor (hardloop)trainers bedragen 90 euro. Leden van de Atletiekunie, leden van Hardlooptrainers Nederland en trainers Bewust Hardlopen krijgen korting en betalen 75 euro. Dit is inclusief de hele dag koffie/thee + lekkers, lunch, netwerkborrel na afloop, digitale handout en een presentje bij vertrek.

Meer info via: www.bewusthardlopen.nl

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!