Gezocht figuranten trailrunning voor zondag 1 september 2019

15 augustus 2019

Door een blessure van een van de opleiders is de start van de zomereditie Opleiding TrailrunningTrainer – basis verschoven naar 11 augustus. De andere opleidingsdagen blijven gelijk. Op zondag 1 september 2019 vindt de examendag plaats. Help trainercollega’s in spé en wordt ‘figurant’ voor het examen.

Link om je aan te melden (niet via Facebook): https://forms.gle/zCvAPkJX5G2hEob19

Aantal

Hardlooptrainers Nederland is op zoek naar 8 tot 16 lopers die willen spelen voor "trailrunningtrainingfigurant". Beloning voor de figurant: een gave dag met extra les en je helpt de trainers in opleiding! Je leert zelf hoe een goede opleiding verloopt en je steekt veel op over trailrunning.

Hoe gaat dat?

De trainers die de opleiding volgen, geven een examentraining aan ongeveer 8 lopers die ze niet kennen. Bijvoorbeeld in de ochtend (of middag) ben jij figurant in de examens achter elkaar, je figureert als één van die lopers. Een examen duurt 45 minuten; waarvan er 35 minuten actief getraind wordt en de overige 10 minuten evalueren de 2 examinatoren (met de examenkandidaat). In totaal ben je ongeveer 3 uur actief bezig met tussendoor pauzes van 10 minuten.

Verdiepende lessen voor de figurant

In de middag krijgen de figuranten die in de ochtend "trailrunningtrainingfigurant" speelden de mogelijkheid zich aan te sluiten bij de groep van examenkandidaten die op dat moment geen examen doen. Zij krijgen van de opleider namelijk extra verdiepende en verbredende lessen over het vak trailrunningtrainer. Dit kan zowel theoretisch als praktisch van aard zijn en afhankelijk van de aard vindt dat binnen of buiten plaats. Figuranten kunnen er ook voor kiezen naar huis te gaan direct na het figureren in de ochtend.

Dagdeel of hele dag?

Je kunt je opgeven voor figureren in de ochtend, óf figureren in de middag, óf er de hele dag gezellig er bij zijn en dus ook een dagdeel extra verdiepende en verbredende lessen volgen.

Lunch mee

Na het ochtenddeel lunchen de examenkandidaten samen met de figuranten die ook de gehele dag aanwezig blijven in het gezellige clubhuis van tennisvereniging Beekhuizen (Velp).

Beleef een interessante traildag als figurant. Schrijf je nu in en doe mee op 1 september: https://forms.gle/zCvAPkJX5G2hEob19

Deel dit artikel