Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Nieuws

Opleiding TrailRunningTrainer - Vervolg 9 tot en met 13 september 2020 (afgelast vanwege Corona)

Opleiding TrailRunningTrainer - Vervolg 9 tot en met 13 september 2020 (afgelast vanwege Corona)

HardloopTrainers Nederland heeft al veel basisopleidingen TrailRunningTrainer verzorgd. Nu is het mogelijk om voor de trainers die het diploma bij de basis hebben behaald om mee te doen met de Opleiding TrailRunningTrainer – vervolg. Kern van het Vervolg: het trailrunnen in de bergen.

Doelgroep

De opleiding is bedoeld voor trainers die willen leren hoe je zelfstandig een groep lopers voorbereidt om gezamenlijk een buitenlandse trail te lopen. Zij hebben TRT1 al afgerond en weten wat het is om in de bergen te trailen.

Programma

We vertrekken op 9 september in een bus naar ons hotel Val Sinestra in de Zwitserse Alpen. De andere mensen in de bus zijn onderweg naar het kleinschalige Trailfestival dat in dezelfde periode wordt gehouden. We gaan tweeëneenhalve dag praktisch aan de slag met onderwerpen als: veiligheid, trailtechnieken, weerkennis, ondergronden, materiaalkennis, groepsbegeleiding, mentale begeleiding, parcoursplanning, verzekeringen en omgang met autoriteiten. We verblijven allemaal steeds op dezelfde locatie, waardoor erin de avonduren nog de ruimte om is ervaringen en sterke verhalen uit te wisselen. Op 13 september keren we weer terug naar Nederland.

Verblijf

Hotel Val Sinestra ligt in een dal op 1500 meter hoogte en werd aan het begin van de 20ste eeuw gebouwd als Kurhaus, maar ook nu is het nog vermaard om de overweldigende aanwezigheid van natuur en de unieke kwaliteit van licht, lucht en water. Gedurende ons verblijf wordt alles verzorgd. We ontbijten samen, maken lunchpakketjes en schuiven ook voor het diner weer lekker aan. Alleen het drankje ’s avonds aan de bar komt voor eigen rekening.

Inschrijving

Om je in te schrijven kies je onderaan deze pagina de juiste inschrijfbutton; je vult je naam in en betaalt via iDeal het inschrijfgeld. Vervolgens krijg je een uitgebreid inschrijfformulier toegestuurd, waarop je alle gevraagde info noteert. De opleiders Alex Gijsbers en Hans Niemeijer bepalen samen, aan de hand van dit inschrijfformulier, of je voldoende bagage hebt voor deelname aan TRT2. Hierover krijg je binnen 14 dagen bericht. Word je niet toegelaten, dan krijg je direct je inschrijfgeld teruggestort. Word je wel toegelaten, dan is je inschrijving definitief!

Let op: om te zorgen voor een hoog eindniveau, zijn de volgende scherpe instapeisen gesteld:

  • Je bent in het bezit van het diploma ‘TrailRunningTrainer – basis’;
Datum: Van woensdagavond 9 tot zondagavond 13 september 2020 (inclusief busreis)
Locatie: Val Sinestra, Zwitserland
Verzorging: Vol pension
Prijs: € 975,- Reguliere prijs
Licentiepunten: Aantal volgt binnenkort. Je ontvangt na afloop een certificaat van deze opleiding.
Meer info: Heb je specifieke vragen over deze opleiding, mail deze dan naar bijscholing@hardlooptrainers.nl.

Schrijf je hier in

Type 9 september 2020
Leden
   

Voorwaarden

Om je in te schrijven voor TRT2 kies je op deze pagina de juiste inschrijfbutton; je vult je naam in en betaalt via iDeal het inschrijfgeld. Vervolgens krijg je een uitgebreid inschrijfformulier toegestuurd, waarin je alle gevraagde info geeft. De opleiders Alex Gijsbers en Hans Niemeijer bepalen samen, aan de hand van dit uitgebreide inschrijfformulier, of je voldoende bagage hebt voor deelname aan TRT2. Hierover krijg je binnen 14 dagen per email bericht. Word je niet toegelaten, dan krijg je direct je inschrijfgeld teruggestort. Word je wel toegelaten, dan is je inschrijving definitief!

Let op: om te zorgen voor een hoog eindniveau, zijn de volgende scherpe instapeisen gesteld:

  • Je bent in het bezit van het diploma ‘TrailRunningTrainer - basis’;
  • Je hebt ervaring opgedaan op buitenlandse trails met de nodige hoogtemeters en afstanden.

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!

Agenda

ALV Hardlooptrainers Nederland op 18 september 2020 – Jouw stem is nodig

ALV Hardlooptrainers Nederland

18-09-2020

Nijmegen
ALV
Lees meer
Opleiding TrailRunningTrainer-basis weer mogelijk in oktober 2020

Opleiding TrailRunningTrainer-basis oktober 2020

3-10-2020

Velp
Bijscholing
Lees meer