Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Nieuws

Algemene Ledenvergadering Hardlooptrainers Nederland vrijdag 27 maart 2020

Algemene Ledenvergadering Hardlooptrainers Nederland vrijdag 27 maart 2020

Kom naar de ALV en ontmoet je collega trainers. Voorafgaand aan de ALV is er ook nog gelegenheid om deel te nemen aan een workshop. Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar twee sterke kandidaten die het bestuur kunnen versterken. Meld je nu direct aan en laat weten wat je belangrijk vindt.

Meld je aan voor de ALV

Ja, ik kom ook. Aanmelden doe ik via een mail naar info@hardlooptrainers.nl en ik geef in de mail aan bij welke delen ik aanwezig ben. 1) 15.00 Workshop schema's maken met Theo van Maanen en Tobias van Helden. 2) 17.45 diner (exclusief voor de deelnemers van de workshop) 3) 19.00 Algemene Ledenvergadering.

De workshop start om 15.15. Dat bestaat uit een theoretisch deel en een praktisch deel. Neem daarom je hardloopkleding mee. Met een prominente gast uit de topsport wordt de workshop op de vrijdagmiddag gehouden. Ben je lid van Hardlooptrainers Nederland? Houd dan vrijdagmiddag en -avond 27 maart alvast vrij. Kom ook en geef richting aan het vak van trainer.

Twee nieuwe bestuursleden

Kitty Berends (bestuurslid opleidingen) en Alida Leeuw (bestuurslid secretariaat en communicatie) treden af als bestuurslid en zijn niet herkiesbaar. Daardoor is er ruimte voor twee nieuwe bestuursleden. Heb je interesse om richting aan het vak van trainer te geven, meld je dan bij voorzitter Theo van Maanen (via mailadres nijmegen@run2day.nl ter attentie van Theo).

Agenda algemene ledenvergadering Hardlooptrainers Nederland

Datum: vrijdag 27 maart 2020
Locatie: Locatie voor de ALV 2020 van Hardlooptrainers Nederland is Tennisvereniging Beekhuizen, Beekhuizenseweg 99, Velp (GLD)

15.00 Ontvangst
15.15 Workshop schema’s maken
16:45 Praktijk (buiten met hardloopkleding)
17:30 Omkleden en douchen
17:45 Eten (exclusief voor de deelnemers van de workshop
19.00 Algemene Ledenvergadering (ALV)

Tijdens de ALV worden o.a. de onderstaande punten behandeld:

  • Twee nieuwe bestuursleden.
  • Controle van het kasboek.
  • Evaluatie van opleidingen.
  • De herstart van de clinic Kids Running.
  • Ideeën vanuit de leden.

Dit is een voorlopige agenda. Meer agendapunten zijn in ontwikkeling.

Workshop Schema’s Maken

Met Tobias van Helden en Theo van Maanen. Eerst de theorie van schema’s maken en waar je rekening mee houdt. Tobias vertelt ook vanuit de ervaring met topsporters. Tobias begeleidde regerend wereldkampioen op de 10 kilometer en wereldrecordhouder op de 15 kilometer, Joshua Cheptegei. Op 1 december 2019 deed deze snelle atleet een geslaagde poging om het wereldrecord op de 10 km aan te scherpen. Inmiddels heeft Cheptegei ook het wereldrecord op de vijf kilometer in handen (sinds 16 februari).
Waar Theo heel veel weet van het maken van schema’s voor recreanten, kan Tobias alles vertellen over de schema’s voor de beste lopers in de wereld.

Tip: neem je hardloopkleding mee. Er is ook een praktijkdeel bij deze workshop.

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!

Agenda

ALV Hardlooptrainers Nederland op 18 september 2020 – Jouw stem is nodig

ALV Hardlooptrainers Nederland

18-09-2020

Nijmegen
ALV
Lees meer
Opleiding TrailRunningTrainer-basis weer mogelijk in oktober 2020

Opleiding TrailRunningTrainer-basis oktober 2020

3-10-2020

Velp
Bijscholing
Lees meer