Het platform voor de hardlooptrainer in Nederland!

Lid worden? Klik hier

Nieuws

Afgelasting trailrun opleidingen en dag Sport EHBO

Afgelasting trailrun opleidingen en dag Sport EHBO

Het bestuur van Hardlooptrainers Nederland heeft vandaag besloten dat de twee trailrunopleidingen en de dag voor Sport EHBO niet doorgaan. Toevallig viel de beslissing op de dag waarop de Algemene Ledenvergadering zou plaatsvinden. Ook die vindt niet plaats omdat samenkomsten niet mogelijk zijn vanwege het coronavirus.

Opleiding TrailRunningTrainer – basis

De voorjaarseditie van de Opleiding TrailRunningTrainer – basis zou in mei en juni plaatsvinden. Het bestuur vindt dit te dicht op een mogelijk regeringsbesluit om beperkende maatregelen vanwege het coronavirus in te trekken.

Val Sinestra

De beslissing lag lastiger voor de opvolger van de basisopleiding in trailrunning, de TrailRunningTrainer – vervolg die gepland staat voor september 2020. De locatie is Val Sinestra in Zwitserland maar dat ligt dicht tegen de Italiaanse grens. “Als bestuur moeten we er niet aan denken dat we plots met een groep vast zitten in een land. Of dat er langdurige maatregelen worden afgekondigd. Je hebt geen grip op de beslissingen van landen.”

Sport EHBO

De dag voor Sport EHBO die afgestemd is op wat hardlooptrainers willen weten over blessures en incidenten gaat ook niet door. Die beslissing is eenvoudig want de dag 15 mei valt nog in de periode van beperkende maatregelen in samenkomsten. Voor deze dag zijn nog weinig kosten gemaakt waardoor het verschuiven ook makkelijker werd.

De deelnemers van deze drie opleidingen worden geïnformeerd per e-mail. De deelnemers ontvangen hun opleidingsgeld weer terug. Zodra nieuwe data bekend zijn, worden de deelnemers weer benaderd. Het bestuur wil de beslissing over nieuwe data voor deze 3 evenementen doorschuiven tot na de zomervakantie.

Wilt u ook abonnee worden van ons magazine Proloop?

Meld u nu dan aan!

Agenda

Maand van de Looptrainer 2020

Maand van de Looptrainer

01-11-2020

Online en Offline
Evenement
Lees meer