TrailRunningTrainer - vervolg in de Zwitserse Alpen (7 – 12 sept 2022)

13 december 2021

Wil je alles weten hoe je training geeft met alle uitdagingen die de bergen in petto hebben? Hardlooptrainers Nederland biedt de tweede opleiding aan, TrailRunningTrainer - vervolg (TRT2) in de Zwitserse Alpen.

Inmiddels zijn er al 80 trainers voor TrailRunningTrainer-basis (TRT1) geslaagd. Het bestuur van Hardlooptrainers Nederland: "Dat is een mooie prestatie van alle 80 trainers, maar Hardlooptrainers Nederland is ook enorm trots op de opleiding welke die enkele jaren geleden is opgezet".

Instapeis: diploma van TRT1

Voor alle 80 trainers die TRT1 staat de mogelijkheid open om in te schrijven op de vervolgopleiding TRT2. Dit wordt een mooie uitdaging in het Zwitserse hooggebergte, bij Val Sinestra. Wanneer je interesse hebt voor de opleiding kun je jezelf opgeven voor de week van 6 tot en met 12 september 2022. De ervaren opleider Alex Gijsbers leert je alles over de bergen en hoe je dit als trainer overbrengt aan hardlopers.

De inschrijfkosten zijn €50,- die direct betaald worden. De hoofdsom wordt pas in rekening gebracht als de organisatie met zekerheid kan zeggen dat het door kan gaan. Het overige bedrag van €1150,- dient pas eind juli 2022 overgemaakt te worden.

Er is een forse korting van €100 voor de leden van Hardlooptrainers Nederland.

  • Regulier: € 1199,-
  • Lid Hardlooptrainers Nederland: € 1099,-

Data: 7 tot 11 september 2022

Partner of vrienden mee?

Wil je een introducee of meerdere introducees meenemen. Dat kan uiteraard. Zij kunnen het gehele weekend mee trainen, genieten van de mooie natuur, hotel en lekker mee eten en drinken. De kosten voor een introducee bedragen 599,- Voor meer informatie zie de website van https://valsinestra.trailfestival.nl/

Mocht de cursus van TRT2 van 2022 niet doorgaan om welke reden dan ook, dan worden uiteraard alle inschrijfgelden gerestitueerd.

Inschrijven voor TrailRunningTrainer - vervolg.

Deel dit artikel